PENTUJA

Särmälle on suunnitteilla pentue talvelle 2019- kevät 2020. Särmä on tarkoitus astuttaa seuraavista juoksuista, jota odotetaan alkavaksi loka-marraskuussa. 

Voit lukea tarkemmin suunnitellusta yhdistelmästä pentueen omalta sivulta

Pennuille etsitään ensisijaisesti harrastavia, aktiivisia koteja. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut tulevista pennuista tai rodusta ylipäätänsä. Toivon, että kerrot minulle mahdollisimman laajasti itsestäsi, perheestäsi ja siitä, millaista koiraa etsit. Kerro myös miksi olet kiinnostunut rodusta ja miksi haluat juuri minulta koiran.

Pennut syntyvät Espoossa. Pennut tottuvat erilaisiin ääniin, paikkoihin, alustoihin, ihmisiin ja koiriin. Pennut luovutetaan rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon, eläinlääkärin tarkastamina, tunnistusmerkittyinä ja useaan kertaan madotettuina. Mukana saat ruokinta- ja hoito-ohjeet, sekä pienen pentupaketin, jossa on mukana pennun kavsattajalla syömää ruokaa.  Toivon, että olet kiinnostunut myös olemaan yhteydessä minuun koiran koko eliniän. Toivon, että kaikkille kasvateilleni tehdään viralliset luustokuvaukset ja terveystarkastukset niiden ollessa siihen riittävän vanhoja.